Juridische informatie
Informatie vereist door artikel 7 van de wet van 11 maart 2003 betreffende bepaalde juridische aspecten van diensten van de informatiemaatschappij.

Eigenaar van de site: VVV kantoor van Hamoir – Place Del Cour 1 – 4180 Hamoir – 086/38 94 43 – info@othamoir.be

Bescherming van privacy:

Het VVV-kantoor Hamoir maakt zich zorgen over de privacy van bezoekers van haar site. Alle middelen worden daarom geïmplementeerd om uw privacy te respecteren tijdens uw bezoek aan onze site. Op deze website kunnen verschillende privégegevens worden verzameld (via contactformulieren, enz.) En opgeslagen in onze databases. Deze databases worden beschermd tegen elke poging tot externe fraude. De gegevens die ze bevatten, zijn alleen voor intern gebruik en u hebt het recht om de gegevens te openen en aan te passen. Als u ons foto’s stuurt van onze outfits tijdens privé- of openbare evenementen, stemt u daarmee in met publicatie op onze websites, zonder beperkingen en zonder enige schadevergoeding te kunnen claimen, omdat u verzekerd dat een derde partij geen recht op hen heeft en ontslaat ons van enige aansprakelijkheid tegenover een derde partij. Uw recht op de afbeelding wordt ons gratis en voor onbepaalde tijd verstrekt. Als u echter wilt dat uw foto niet langer op onze sites wordt weergegeven, kunt u dit uitdrukkelijk aanvragen en zullen we de publicatie stopzetten. Neem hiervoor per e-mail of e-mail contact met ons op. De verzamelde gegevens worden daarom in geen geval doorgegeven aan derden. Onze website registreert ook gegevens over uw verbinding met onze website, zoals uw IP-adres, de versie van uw browser, uw besturingssysteem of de pagina’s die u bezoekt. Deze gegevens worden uitsluitend verzameld met het doel anonieme statistieken op te stellen en de prestaties van de website te verbeteren.

Copyright:

Alle reproducties, zelfs gedeeltelijk, op welke drager dan ook, van deze site en de inhoud ervan zijn verboden zonder onze uitdrukkelijke toestemming.